Brekkekjærhaven
Social Dining Club
- lidenskap for mat, mennesker og stemningen som binder det hele sammen.

Vår italienske kokk Daniela Persson, og hovmester Kai Jacobsen åpner jevnlig dørene til en kveld rundt bordet – ny meny hver gang, og en personlig touch som gjør hver opplevelse unik.
Hva er social dining?
Social dining handler om mer enn bare mat – det handler om opplevelsen rundt bordet. Det er når mennesker som kanskje aldri har møtt hverandre før, samles til et felles måltid og oppdager at samtale og mat hører naturlig sammen.
Det er lyden av latter som vokser utover kvelden. Det er når noen spør: "Kan du sende olivenoljen?" og plutselig sitter man og deler hverandres historie.
Hos oss betyr social dining at vi setter oss til bords som fremmede – og reiser oss som venner. Ingen formelle menyer, ingen stress – bare god mat, laget med et hav av tid og lidenskap, godt selskap og den typen kveld du husker.
Hem er vi?
Som vertskapet ønsker vi, Daniela og Kai, deg hjertelig velkommen til bordet. Daniela tar med seg smaker, tradisjoner og lidenskap fra sitt hjemland Italia, mens Kai sørger for at kvelden flyter sømløst med god stemning og øye for detaljene som gjør opplevelsen komplett.
Begrenset antall plasser. Ny meny for hver kveld. En ny historie hver gang.
Brekkekjærhaven Social Dining Club – der mat og mennesker møtes.
Kommende Social dinings:
Mer informasjon 944 95 137/ post@brekkekjaer.no
