Brekkekjær hyttene “En fritidsbolig i et unikt område”

Drømmer du om en spennende, fleksibel og funksjonell fritidsbolig der du kommer tett på naturen i et sjønært område ytterst på Justøya, nær Blindleia. Brekkekjær fritidsbolig kommer som en hovedhytte og et anneks med tilsammen 95m2 BRA. De kan bygges trinnvis, hver for seg eller samtidig, tilpasset dine behov. Tomten du velger, økonomi og familiestørrelse er med på å bestemme.

Fritidsboligen egner seg godt for alt fra storfamilie, generasjonsbruk, besøk av gjester eller til stille stunder i fred og ro. Med fleksibel planløsning og et utall av mulige sammenstillinger mellom hovedhytte og anneks skaper vi din hyttedrøm med spennende uterom for et aktivt liv med samvær, privatliv og lunhet. Store glassflater og utgang rett ut på terreng gir god kontakt med den vakre naturen på stedet.
Fritidsboligen blir tilpasset tomtens og stedets karakter, moderne men likevel etter lokal byggeskikk og farger. Godt isolert, blir de både lune og luftige og kan benyttes gjennom alle årstider. Bygges i naturmaterialer med tre i hovedfargen grått, som glir inn med svaberg og knauser. Det kan velges i fargene rødt, hvitt eller gult som kontraster på elementer i fasade, noe som gir særpreg til din hytte.

DIN EGEN HYTTEDRØM

Skap din egen drømmehytte ved å få tilpasset hovedhytta og annekset til din tomt og dine behov gjennom 15 timers arkitektbistand. Vi følger også opp søknad mot kommunen og oppfølging av entreprenør. Endelig pris på hyttene kommer når du har valgt tomt, hytte, plassering og tilvalg. Følg linken og se eksempler på hvordan de mange mulighetene for sammenstilling kan skape spennende uterom. Her viser vi også fargekombinasjoner og gir deg mere info om tomten.

HOVEDHYTTENE

Fritidsboligens hovedhytte kommer i tre fleksible modeller. A1 og A2 er på 70 m2 BRA med pulttak, hvor første etasje har plass til ett eller to soverom i tillegg til hems med sovemulighet for flere.  Modell A3 på 80 m2 BRA leveres med saltak og større takhøyde på hems, med plass til to soverom og hemsestue.

Den store takhøyden og glassfasade mot naturen, gjør at hytta virker stor, luftig og romslig. Samtidig gir den gode sofakroken og peis, en lun og varm følelse til de deilige høstkveldene når den første nattefrosten kommer krypende.

Hyttas store glassfasade tar vare på dagslyset og løser opp skillet mellom ute og inne. Når man åpner skyvedøren føler man at hytta er en forlengelse av den vakre sørlandsnaturen. Når man stenger den, kan den fungere som en passiv solfanger for oppvarming.  Inntrukket fasade og overdekket areal gir ly for været og fin variasjon i fasadeuttrykket. Hovedfunksjoner er lagt på et plan og gir universell tilgjengelighet.

ANNEKSET

Annekset kommer i flere modeller og størrelser fra 15 m2 til 25 m2 BRA og er en liten hyttedrøm i seg selv. Det kan ha eget kjøkken og bad slik at det kan benyttes uavhengig av hovedhytta eller være enkelt og åpent og fungere som carport.

Annekset tilpasses tomten og gir mulighet for integrert utedusj, utekjøkken og utepeis. Usjenert og intimt samtidig som det er åpent og luftig.

Koble annekset til hovedhytta via markterrasse med tredekke og la det strekke seg uavbrutt frem til hovedhytta. Deler av markterrassen kan være overdekket slik at man kan gå i sokkelesten mellom byggene selv når aftenduggen legger sitt lette slør.

adamBrekkekjær hyttene “En fritidsbolig i et unikt område”