Brekkekjær Hyttene

Skap din egen lyse og fleksible drømme-fritidsbolig. Tomt med tilbud om arkitekttegnete moderne fritidsbolig tilpasset området med vekt på lokale tradisjoner og tomtens kvaliteter. Fritidsboligene er på 15 til 95 m2 fordelt på hovedbygg og anneks. Dette kan bygges ut over tid, tilpasset dine behov og egner seg godt for alt fra storfamilien, generasjonsbruk, besøk av gjester og til stille stunder i fred og ro. Vi tilbyr deg 15 timer arkitektbistand slik at vi i fellesskap kan realisere din drømmehytte på en fantastisk tomt.

Tomten og stedet

Sjønære idylliske tomter, rett ved den historiske uthavnen Brekkestø er til salgs. 11 lyse og romslige tomter med egen felles lekeplass rett ved gamle Brekkekjær pensjonat som nå våkner til liv igjen med cafe og selskapslokaler. Kort vei til sjøen, den herlige iskremen, lokale sommerbutikk og det gode liv.

Fleksibilitet og uterom

Med fleksibel planløsning og et utall av mulige sammenstillinger mellom hovedhytte og anneks, skaper vi din hyttedrøm der spennende uterom for aktivt liv med samvær kombineres med privatliv og lune plasser.

Farger og materialer

Fritidsboligene bygges i tre som grånes som svaberg og knauser. Naturens varme farger hentes inn i elementer i fasaden. Lokal byggeskikk med form og farger som rødt, hvitt og gult tas opp i hyttebyggene. Vakkert tilpasset naturen i Brekkestø.

Prosjektert fritidsbolig

Et tilbud til fritidsbolig som gir deg god oversikt over pris, fremdrift og hva du får, samtidig som du får mulighet til å sette ditt eget preg på hytten.

Alle hyttene

adam