Annekset B1

Annekset B1 på 24,5 m2 er en liten hyttedrøm i seg selv. Her har man mulighet for eget kjøkken og bad slik at annekset kan benyttes uavhengig av hovedhytta. To soverom og hems gir plass til storfamilien på besøk.

Annekset B2

Annekset B2 på 24,5 m2 er en liten hyttedrøm i seg selv med eget kjøkken og bad, soverom med utgang terreng og tilknyttet kombinert stue og kjøkken. Hems med plass til overnatting.

Annekset B3

Annekset B3 på 23,2 er en fleksibel enhet med to soverom med hver sin inngang. Eller med et soverom med egen stue, kjøkken og bad slik at det kan benyttes uavhengig av hovedhytta. Større overdekket uteareal. Her er muligheten mange.

Annekset B4

Annekset B4 på 14,8 m2 er vår minste hyttedrøm. Her er det mulighet for sovealkove eller kjøkkenbenk og sovemulighet for flere. Eget Wc og ved bruk av utekjøkken og utedusj, kan annekset benyttes uavhengig av hovedhytta.

Annekset B5

Annekset B5 er på 14,8 m2 BRA og er en spennende kombinasjon av hagestue, carport og med mulighet for utekjøkken/dusj/peis. Her er muligheten mange.

Annekset B6

Annekset B6 på 14,8 m2 er vår minste hyttedrøm. Her er det mulighet for sovealkove eller kjøkkenbenk og sovemulighet for flere. Eget Wc. Mulig for utekjøkken og utedusj på gavlsiden. Denne modellen er smalere en B4 og B5.

Alle hyttene

adam